sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Jyväskylän KV-näyttely 17.11.2013

Ensin torstain agikuulumiset. Hyvä taas muistella kolme päivää myöhemmin rataa, mutta suunnilleen näin se meni:


Olin ihan varma ettei Neo handlaa alun tekniikkaa, missä odotin 2. hypyllä Neoa kohti ja oikealla kädellä "heitin" sen toiselle puolelle, mutta niin vaan mentiin heti oikein. 4. hypylle niisto ja vähän samaan malliin 7. hypyllä. Mulla oli vähän aivot hukassa keppien suhteen, yritin ohjata molemmista päistä väärään väliin :D Hoh hoijaa... Muuten ei sinänsä vaikeita juttuja ollutkaan.

Toisella kierroksella harjoiteltiin esteiden merkkausta, jotta koira osaisi koota itsensä ennen tiukkoja käännöshyppyjä. Pari kertaa palkka kädestä esteen edestä ja sitten hitaasti siirrettiin palkka esteen yli. Otettiin myös meidän arkkivihollista keinua, tällä kertaa ihan minikallistuksella keinu pöytää vasten.


Sitten Jyväskylän kansainväliseen koiranäyttelyyn 17.11.2013. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, hyvin alkoi meidän reissu kun yksi koira pissasi mun tuolissa roikkuneelle jakkutakille... :P  Onneksi Panu tuuletteli takin kuivaksi ennen Neon vuoroa. Juuri näin! Myös Nina oli avustamassa touhua ja hovikuvaajana <3

"Taas täällä on se joka aina voittaa Neon!"

Groenendaeleja oli ilmoitettu yhteensä 18, joista neljä oli urosten avoimessa luokassa. Tuomarina oli Portugalilainen Delerue Pedro Sanches. Neo tosiaan oli tiputtanut kiitettävästi karvansa ennen tätä näyttelyä, mutta onneksi sen karvanlaatu on sellainen ettei se näytä kovin huonolta. Lähinnä vaan todella hoikalta.


Neolla ei ollut mikään paras näyttelypäivä, maahan oli ilmeisesti jäänyt ruokaa seisotuspaikalle tai sitten siinä oli käynyt joku todella hyväntuoksuinen narttu, sillä Neo olisi niiiiin halunnut haistella maata meidän yksilösuorituksen ajan...


Juoksu oli muutenkin aika karmeaa vetämistä ja pomppimista välillä. Seisomiset menivät ihan nätisti, korvat melko pystyssä kun Panu näkyi vastapäätä kehää.


Laatuarvosteluksi saatiin erinomainen ja siirryttiin kilpailuluokkaan. Sieltä tuli sitten neljäs sija. Ainakin saatiin maininta erinomaisesta turkista, vaikka kyllähän tuo kapealta näytti muihin verrattuna :P

AVO-ERI, AVK4
Tuomari: Delerue Pedro Sanches (Portugali)

"Good type, good head, right ear should be better shaped. Good body proportions, deep chest, front could be more straight, correct movement but a bit close behind. Excellent coat." 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti