sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Back home & tottistelua ja metsässä käväisy


Olipa kerran synkkä ja myrskyinen yö...

Eilen illalla palattiin Barcelonasta ja saatiin taas Neo joukkoomme <3 Kun pihassa päästettiin se irti, se veti täysillä rallia pihan ympäri joku 4 kierrosta, meni äkkiä maahan, ja veti taas neljä kierrosta rallia. Vissiin stressin purkua kun perhe oli taas äkkiä läsnä :)

Tänään käytiin tottistelemassa Saarijärvellä ja porukkaa olikin reippaasti paikalla. Ohjaaja kommentoi, että Neo teki kyllä hommat tänään laumavietillä. Panun mummo syötti sille päivällä herkkuja... ;) Tehtiin seuraamista, BH-istumisliikettä ja maahanmenoja ym. luoksetuloa. Seuraamisessa Neo alkoi jostain syystä mennä vähän sivuttain peppu vasemmalla, joten treenataan ensi viikolla sitten kotona ihan lyhyitä pätkiä suoraa linjaa. Nätisti se kuitenkin pysähtyy heti sivuasentoon, mikä kuulemma tarkoittaa että suora linja on helppo fiksata. Kotona otetaan myös maahanmenokuuri, sillä Neo ei ole koskaan siitä nauttinut ja käskyssä pysyminen on vähän epävarmaa.

Anulle myös opeteltavaa: lähde liikkeelle ja erityisesti pysähdy vähän rauhallisemmin seuraamisessa.

Kotona raahasin Panun vielä avuksi tekemään pari hakujuttua lähimetsään. Neo on ihan into pinkeänä näistä ja ampaisee salamana matkaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti