maanantai 3. syyskuuta 2012

Maalimiestä mä metsästän

Ei, kyseessä ei ole kynitty Neo vaan Urmo rankan suorituksen jälkeen.

Keski-Suomen Pelastuskoirien järjestämän tottisviikonlopun jälkeen viestittelin yhdistyksen pj:n kanssa ja päädyimme Neon kanssa mukaan heidän treeneihinsä. Mikäs sen parempi maanantaiohjelma kuin: nuku pitkään, tee tunnin canicross-lenkki, intervallitreeni itselle ja sitten mene vielä kolmeksi tunniksi metsään rämpimään.

Kännykkäkamera ei pysynyt vauhdissa mukana kun Neo pinkaisi


Vettä tuli taivaalta reippaasti, mutta koiraihmisethän ovat harvoin sokerista. Treenasimme kolmea koiraa pari kierrosta ja herra Urmolle oli pidempi n. reilu 2 km kävely. Neo sai myös etsiä muutamia kertoja maalimiehiä ja ilmoitti ne hienosti haukkumalla. Yllätyin kyllä, ensimmäistä kertaa ja meidän hiljainen hissukka!


Neo etsii ukkoa

Perjantaina lähdetään ulkomaille pakoon tätä sadetta, joten täytyy myöhemmin katsastella miten tämän pelastuspuolen kanssa tekee sitten. Kovasti kyllä pyydeltiin mukaan ja mukavaa porukkaa oli.

P.S. Jos luulet, että sormesi ovat kiinni lelun narussa, mutta peukalosi onkin vieraan koiran hampaiden välissä... se saattaa sattua. Nimim. sinertävä peukalon kynsi.

2 kommenttia: