torstai 20. syyskuuta 2012

Ihmisiä pelastamassa


Peruskeli lähteä metsään etsimään kadonneita ihmisiä! Tänään olisi siis ollut ohjelmassa näyttelytreeniä, mutta pelastuskoiratreenit sattuivat menemään päällekäin - valinta ei ollut vaikea.... Aurinko paistoi vielä lähtiessä, mutta tunnin ajomatkalla keli ehti muuttua yllä olevaksi.



Yksi koira ehti tehdä jäljen loppuun, kun konkareilla kävi kutsu ihan oikeaan etsintätehtävään. Saimme kuitenkin Neon kanssa kunnian pitää yksi konkari, joten lähdimme tekemään Neon kanssa hakua. Taaskin Neo ampaisi sellaista vauhtia matkaan, että kyllä sitä on todella ilo katsoa! Tuli kommenttia ketteryydestä, hassua kuulemma katsoa Neon vauhtia kun on tottunut isoihin seeffereihin ;)

"Löysin!" sanoi Neo
Neo merkkasi taas hienosti haukkumalla kun pallo oli matkassa. Ei kuulemma ollenkaan hyppää päälle, joka olisi hirmu tavallista + vaikea kitkeä pois. Saatiin kommenttia, että lupaava koira on eikä tarvitse paljon tehdä töitä tulevaisuudessa. No enpä olis niin varma! ;)
 
Viimein keksittiin muuten hyvä sana tuolle Neon olemukselle, joka eroaa selvästi vietikkäistä ns. röyhkeistä koirista: pikkusievä. Neosta vaan nyt heti huomaa että se on kiltti, mutta onneksi sen motivaatio on kuulemma todella hyvä. Naisten ei tarvitse aina rakastua renttuihin eikös niin... Näin omistajana on kyllä kiva kuulla, että Neo tekee hommat iloisesti häntä heiluen. Ykköstavoitehan on, että Neo nauttii siitä mitä tekee.


Nemi-neidin kanssa ollaan tehty nyt monesti kunnon yhteislenkit. Tunti kävellään ja koirat leikkivät melkein sen toisen tunnin... On ne vaan ketteriä:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti